Skip to main content

I denne artikkelen, deler vi våre tips til juleinteriør, hvor vi passer på hverandre og planeten.  

 

Når den festlige sesongen nærmer seg, er en varm og inviterende atmosfære en topp prioritet. Hos Sara Dahl, forstår vi viktigheten av dekor som ikke bare fremhever ferieånden, men også bidrar til energisparing og en følelse av intimitet.

Kvalitetsvarer 

 

Vi tror at gardiner er mer enn tilbehør, de er en del av møblene i hjemmet ditt. De ligger på lik linje som tepper og sofaer og de hjelper med å bygge et varmt og polert hjem året rundt. Vi synes at en investering i gardiner av høy kvalitet er et klokt valg fordi de bidrar til et vakkert og funksjonelt hjem.  

 

Våre skreddersydde gardiner er: 

  • Av høy kvalitet 
  • 100% skreddersydde 
  • Håndsydde med tradisjonelle teknikker 
  • Fôrede 

Det betyr at gardinene henger fint, isolerer mot kulden og kan være 100% i din stil.  

beige gardiner i stuen

Julegardiner 

 

Samtidig som julegardiner kan legge et midlertidig festlig bluss, anbefaler vi skreddersydde gardiner som passer vinduene dine perfekt året rundt og er laget å holde seg pene i lengden. Når du har brukt mye tid på å få gardinene til å matche interiøret, synes vi det er leit å bytte dem ut.  

Julegardiner finnes ofte i røde og julemønstrede stoff, men de er vanligvis laget av en lavere kvalitet. Som oftest er de tynne og uforede. Det betyr at de er mindre effektive til å isolere mot kulde. I vår mening kan interiøret ditt være festlig uansett hvis gardinene dine er beige eller ikke røde!  

Hvis du har julegardiner fra før, kan du la være å kaste dem med en gang. Istedenfor kan du vurdere muligheten til å legge til foring, eller gjøre dem om til putetrekk og la dine nydelige kvalitetsgardiner fra oss henge året rundt.  
 

Ta kontakt for hjelp →
beige gardiner henger foran vinduene i spisetuen

Lite, men effektivt:
 

Putetrekk i festlige farger og pynt som stjerner og lys passer perfekt til å sette sammen et juleinteriør. Du kan bruke dem hvert år og de er enkle å lagre. I tillegg til dette, kan de komplimentere rommet uten at du må gjøre store endringer. 

oransje og grønne puter

Miljø i tankene: 

 

Produksjon og kast av sesongprodukter, samt julegardiner, er lite miljøvennlig. I en sesong der forbruket allerede er høyt, vil valg av kvalitetsprodukter hjelpe med å minimere denne påvirkningen.