Samarbeid med Interiørarkitekter/designere

Samarbeid med interiørarkitekter er en nøkkel for oss. Vi har erfaring med å levere store prosjekter innen tidsfrist og budsjett.

Vi jobber stort sett i Oslo og omegn, men har kunder i mange andre deler i Norge og utenlands, inkludert Harstad, Rjukan, Ålesund og Bergen, mm. Prosjektene er ofte store og trenger god planlegging for å koordinere søm og montering. Alt vi gjøre er skreddersydd, og vi tar gleden i detaljene som interiørdesignere ønsker for kundene deres.

Vi ser nøye på både søm og den tekniske siden av prosjektet – valg av de riktige jernvarer eller oppheng slik at gardinløsninger funkerer bra i tillegg til å se vakkert ut. Sara Dahl tar ansvar selv for utvalg, spesifikasjon og, viktig, montering av hvert prosjekt – jo, hun er vant til å bore og skrue selv!

Tekniske ekspertise

Vår ekspertise gjøre det mulig å levere alle type løsninger selv om de mest utfordrende som mange takker nei til.

Vi vil gjerne møtes hos kunden og kommer med innspill på den beste løsningen basert på erfaring. Vi tar mål, beregner stoffmengder og råder om egnethet av stoff til ønsket bruk, it tillegg til søm og montering.

Tar ansvar

Med å ta ansvar for disse faktorene (og for å gjøre dem riktig!) fra arkitekter og designere, kan de kunne fokusere på design aspektet og på kundens forventninger.

For å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg eller for avtale møte med Sara, ring 93443290 eller fyll ut kontaktskjema

Se vår produkterside