Skip to main content

Om Oss

Filosofi

For oss er gardiner og tekstilvarer mye mer enn bare tilbehør. De skal ikke byttes ut hver sesong, men skal kunne glede deg året rundt og i mange år fremover.

Vi åpnet dørene til verkstedet vårt i Nittedal i 2004, og har siden da strevet for å levere kvalitetsvarer til kunder over hele Norge. Tidligere har vi jobbet med alt fra privatboliger til offentlige institusjoner, og opplever ofte at kunder kommer tilbake med nye prosjekter i lang tid.

Hvem er vi

Vi er spesialister innen en rekke gardintyper, hvor hengegardiner og liftgardiner står i fokus. I tillegg til dette, leverer vi også andre interiørtekstiler som sengetepper, puter, lampeskjermer, og mye mer.

Tjenesten du får ved å bestille fra oss omfatter hele prosessen fra oppmåling og konsultasjon til søm, montering og etterarbeid. Vi tilbyr rådgivning om passende løsninger og oppheng, slik at produktene ikke bare ser bra ut, men er også fullstendig funksjonelle.

Hvert eneste prosjekt som passerer gjennom verkstedet vårt er viktig for oss. Målet er ikke bare at du skal være fornøyd, men at du skal være begeistret av kjøpet ditt i lang tid. Og om ting ikke går helt etter planen, er det ingenting å være urolig om. Vi løser situasjonen uten å nøle, fordi det er for viktig for oss å la være.

Fra start til slutt er vi profesjonelle gardinmakere som møter enhver utfordring med kreativitet, og et skarpt øye for detaljer.

amusf-members-crest, gardinmaker kvalifikasjon

Vi er utdannet i England hvor gardinsøm har lange tradisjoner og rik historie. Denne utdannelsen kvalifiserte oss til et medlemskap i det britiske mesterlauget for gardinmakere (Association of Master Upholsterers and Soft Furnishers).