Dørene til verkstedet vårt i Nittedal har vært oppe siden 2004. Våre kunder holder primært til i Oslo og Akershus, men det er også noen som befinner seg lengre unna, for eksempel Larvik, Harstad, Bergen, Ålesund, mm.

Hva vi gjør

Vi er spesialister på gardiner og liftgardiner. Vi leverer også andre interiørtekstiler, for eksempel sengekapper, puter, lampeskjermer, osv.

Vi leverer en komplett tjeneste fra oppmåling og konsultasjon til montering og etterarbeid. Vi tilbyr råd om passende løsninger og det riktig oppheng, slik at vinduene ikke bare er attraktive, men at gardinene funkerer som ønsket.

Lidenskap for kvalitet og personlig service

Vi bryr oss om hvert eneste prosjekt. Vårt formål er at du ikke er bare fornøyd, men begeistret av gardinene dine!

Iblant går ting ikke som planlagt men vi løser situasjonen uten å nøle – det er for viktig å ikke gjøre det!

Om du ønsker professionelle gardinmakere som møter alle utfordringer med kreativitet og et skarpt øye for detaljer, så kontakt oss nå!

Filosofi

For oss er gardiner mer enn bare tilbehør. De er møbler. Du skal ikke bytte dem ut hver sesong, men kunne få glede fra dem året rundt. I mange år fremover.

Vi er utdannet i England hvor gardinsøm har lange tradisjoner og rik historie. Denne utdannelsen kvalifiserte oss til et medlemskap i det britiske mesterlauget for gardinmakere (Association of Master Upholsterers and Soft Furnishers).