Skip to main content

Vilkår for bruk

Vilkår for bruk av saradahl.no:

Ved å bruke nettsiden saradahl.no, godtar du følgende vilkår og betingelser:

Eierskap og opphavsrett: Nettsiden saradahl.no eies og drives av Dine Gardiner & Interiørtekstiler AS. Alt innhold på nettsiden, inkludert tekster, bilder, grafikk, logoer, videoer og annet materiale, tilhører Saradahl eller våre lisensgivere. Dette innholdet er beskyttet av opphavsrett og andre immaterielle rettigheter. Du har kun tillatelse til å bruke innholdet i samsvar med disse vilkårene, og ikke for kommersiell bruk uten skriftlig tillatelse fra Saradahl.

Ansvarsfraskrivelse: Saradahl.no tilbyr informasjon av generell art og bør ikke betraktes som juridisk, medisinsk, økonomisk eller annen profesjonell rådgivning. Vi garanterer ikke nøyaktigheten, påliteligheten eller fullstendigheten av informasjonen på nettsiden. Bruk av informasjonen skjer på egen risiko. Vi fraskriver oss ethvert ansvar for skader eller tap som kan oppstå som følge av bruk av nettsiden eller informasjonen som er tilgjengelig der.

Personvern: Vi tar ditt personvern på alvor. Vår personvernpolicy beskriver hvordan vi samler inn, bruker, lagrer og beskytter dine personopplysninger. Ved å bruke nettsiden samtykker du til vår personvernpolicy. Vennligst les personvernpolicyen nøye for å forstå hvordan vi håndterer dine personopplysninger.

Ansvarsbegrensning: I den grad loven tillater det, vil Saradahl, inkludert våre ansatte, agenter eller representanter, ikke være ansvarlig for indirekte, tilfeldige, følgeskader, spesielle, straffende eller andre typer skader som kan oppstå som følge av bruk av nettsiden eller manglende tilgang til den.

Lenker til tredjeparts nettsteder: Saradahl.no kan inneholde lenker til eksterne nettsteder som eies og drives av tredjeparter. Vi har ingen kontroll over innholdet på slike nettsteder og påtar oss ikke ansvar for dem. Ditt besøk og bruk av tredjeparts nettsteder er på eget ansvar.

Lovvalg og jurisdiksjon: Disse vilkårene skal tolkes i samsvar med norsk lov. Eventuelle tvister som oppstår som følge av eller i forbindelse med disse vilkårene, skal avgjøres av norske domstoler.

Tvisteløsning: Dersom det oppstår uenighet eller tvist mellom deg og Sara Dahl angående disse vilkårene eller nettsiden, skal partene først forsøke å løse tvisten