Skip to main content

Personvernerklæring

Innledning

Nettstedet saradahl.no eies og drives av Dine Gardiner og Interiørtekstiler AS med org.nr. 923 667 431. Når du går inn på og tar i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

Informasjonskapsler – Personvern og Dine rettigheter

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger fra deg. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handlehistorikk. All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Vi er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes. Vi tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Informasjonskapsler brukes til å identifisere en person unikt, og derfor behandler vi dem som personlig identifiserbar informasjon. Informasjonskapsler brukes til analyser og annonsering for å forbedre opplevelsen og relevansen til nettstedet. Vi ønsker at brukerne av nettstedet vårt skal forstå hva informasjonskapsler er ved å være sjargongfrie, samtidig som de er transparente med hensyn til hvordan vi bruker dem. Se Hva er informasjonskapsler? Hvilke informasjonskapsler bruker vi? og Hvordan slår jeg av informasjonskapsler? delen av denne siden slik at du er fullstendig klar over det.

Som bruker av nettstedet vårt vil vi at du skal ha et valg, og bare å surfe på nettstedet vårt betyr ikke at du godtar bruken av informasjonskapsler. Vi ber deg første gang du besøker nettstedet vårt via et popup-banner om å akseptere eller avvise bruken av informasjonskapsler, denne popup-vinduet forklarer tydelig hvorfor vi bruker dem og ber deg om å foreta en bekreftende handling ved å klikke på Fortsett. Hvis du klikket godta og ønsker å trekke tilbake samtykket ditt, klikker du ganske enkelt på informasjonskapselknappen nederst på nettstedet vårt.

Ved å ta i bruk våre tjenester som tilbys via saradahl.no, samtykker du til at vi samler inn og bruker dine personopplysninger slik det fremgår av avtalen mellom deg og oss. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er samtykket fra deg. Vi håndterer personopplysninger på en kryptert og sikker måte. Vi selger, bytter eller videreformidler ikke dine personopplysninger til tredjepart.

Hva er informasjonskapsler? 

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på nettleseren eller enheten din av nettsteder, apper, nettbaserte medier og annonser. Det finnes forskjellige typer informasjonskapsler. Informasjonskapsler som serveres av enheten som driver domenet du besøker kalles “førstepartsinformasjonskapsler”. Derfor er informasjonskapsler som serveres av selskapet mens du besøker saradahl.no førstepartsinformasjonskapsler.

Informasjonskapsler som serveres av selskaper som ikke driver domenet du besøker, kalles «tredjeparts informasjonskapsler». For eksempel kan vi tillate Google å sette en informasjonskapsel i nettleseren din mens du besøker saradahl.no, og det vil være en tredjeparts informasjonskapsel. Informasjonskapsler kan også vare i forskjellige tidsperioder. “Session Cookies” varer bare så lenge nettleseren din er åpen. Disse slettes automatisk når du lukker nettleseren. Andre informasjonskapsler er “vedvarende informasjonskapsler” som betyr at de overlever etter at nettleseren din er lukket. For eksempel kan de gjenkjenne enheten din når du åpner nettleseren på nytt og surfer på internett igjen.

Hvilke informasjonskapsler bruker vi? 

Vi bruker følgende informasjonskapsler:

Analytiske informasjonskapsler og ytelsesinformasjonskapsler. Vi kan bruke analysetjenesteleverandører i forhold til trafikkanalyse og rapportering på nettsidene våre. Analysetjenesteleverandører genererer statistisk og annen informasjon om bruken av nettstedet vårt ved å bruke informasjonskapsler. De lar oss gjenkjenne og telle antall besøkende og se hvor ofte besøkende kommer tilbake til nettstedet vårt, hvor lenge de blir og hvordan besøkende beveger seg rundt på nettstedet vårt når de bruker det. Dette hjelper oss med å forbedre måten nettstedet vårt fungerer på, for eksempel ved å sikre at brukerne enkelt finner det de leter etter. Informasjonen som genereres knyttet til nettstedet vårt kan brukes til å lage rapporter om bruken av nettstedet, og leverandøren av analysetjenester vil også lagre denne informasjonen.

Reklame- og målrettingsinformasjonskapsler. Disse informasjonskapslene registrerer besøket ditt på nettstedet vårt, sidene du har besøkt og koblingene du har fulgt til andre nettsteder. Vi vil bruke denne informasjonen til å prøve å gjøre nettstedet og andre nettsteder du besøker mer relevante for dine interesser. Vi kan også dele denne informasjonen med nøye utvalgte tredjeparter for dette formålet.

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon er: 

e-post: Sara@saradahl.no