Hei Sara, Håper påsken har vært fin og dere har kost dere i sola. Veldig fornøyd med gardinene. Takk for fint arbeid.

Camilla


“Jeg tok av båndene i helgen og gardinene henger kjempefint. Jeg skal anbefale deg til alle som kommer :-)”
Mvh Lise

Gardinene ble aldeles perfekte!
Grete Rusten

Jeg er SÅ fornøyd med gardinene. Helt imponert over håndverket. Dere er så dyktige, wow!

Katrine

” I am thrilled with both my curtains and two sets of roman blinds.

Sara was very responsive from the moment of my first e-mail request. She did her first survey and measurements within a few days, listened to our thoughts and ideas, added suggestions of her own, and brought an impressive supply of fabrics to our home for us to have a look before we decided.

She subsequently quickly came up with detailed estimates of price and timescale. The finished curtains were delivered on time, and upon delivery were hung with great care and attention.

I was particularly impressed with the quality of workmanship and the speedy, efficient and hassle free process, and Sara’s personal attitude and good service. I would not hesitate to use Sara again, and I would not hesitate to recommend her to friends”.
Stein Eriksen, Oslo


“Thank you so much for the lovely curtains, we love them! You’re not only very talented but you offer the best service ever!!”
Anne Marie, Borgen


“Vi er veldig fornøyd med gardinene!”
Kaire, Oslo


“Hi Sara just wanted 2 let u know the curtains look amazing! Thank you”.
SMS Heddy, Frogner i Oslo

Jeg elsker gardinene ???? alle som kommer på besøk spør hvor vi har kjøpt gardinene.

Thea Sannes


“Ryddet opp i mailen min og oppdaget at jeg aldri hadde fått sendt ut bildene av de fine liftgardinene, putene og løperene du sydde for meg.

Så sender de nå, beklager så mye at det har tatt så lang tid.
Vi er fremdeles like fornøyet.
Mvh Cecilie Lihaug

“Takk igjen for flott arbeid og flotte gardiner. Simon var også veldig fornøy 🙂 Vi er veldig takknemlig og glade for lekre kvalitetsgardiner og godt håndverk!”
Hege Midtbø Hvam, Røyken


“Jeg hadde lett en god stund etter noen som kunne sy 1700- talls liftgardiner, før jeg fant Sara. Jeg ønsket forede 1700 tals gardiner som skulle passe inn i mitt litt rustikke land-kjøkken. Sara var full av kreative ideer. Hun kom hjem til meg med et godt utvalg stoffprøver, med eksempler på oppheng, og et utvalg av snorer, ringer og annet oppheng. Hun tok mål og kom kort tid etter tilbake og monterte gardinene. Jeg er kjempefornøyd. Gardinene ser fantastiske ut, faktisk bedre enn jeg hadde forventet selv om forventningene var høye i utgangspunktet. Jeg kan på det sterkeste anbefale Sara. Hun er profesjonell, kreativ og svært serviceinnstillt.”
Hilsen Lisbeth, Bærum

” Sender deg en tilbakemelding på de meget fine gardinene du sydde til meg. De passer perfekt og de isolerer godt mot kulda! Anbefaler deg til mine bekjente på det varmeste. Tusen takk, Sara.”
Stig Aastvestad, Nannestad

Hei. Ville bare ønske deg og dine en riktig god jul og godt nytt år ???????? Sender samtidig bilde av gardinene i spisestue og stue. Vi er veldig fornøyde ????

– Per ” Jeg er kjempefornøyd med gardinen! Du hører fra meg når neste vindu står for tur.”
Nina, Hakadal


“Jeg er veldig fornøyd med løsningen og synes gardinene passer godt inn i leiligheten!”
Kjell, Oslo


Hei Sara!
Vi kunne ikke ha vært mer fornøyd med gardin og service. Gardinen passer perfekt inn på kjøkkenet vårt. Vi får så mange hyggelige kommentarer og skryt fra gjester og naboer.
Marit, Oslo

“My new curtains and cushions have made a huge difference to the room and I am delighted with the high standard of worksmanship. I am glad I took your advice about the interlining!”
Shirley Mills, Wales


Vi er veldig fornøyde med gardinene våre. Jeg sender bildene jeg tok.
Hilsen Camilla

Jeg er så fornøyd. Tusen takk 🙂 God helg!

Charlotte

“Hei igjen. Vi elsker sjalene! De ser fantastisk ut!
Elisabeth Torget, Okt 2011

“Tusen hjertelig takk for de fantastiske gardiner du har sydd for oss. Absolutely gorgeous!!!  Jeg har veldig store fine “utfordrende” vinduer som trengte spesial behandling. Sara skjønte med en gang min store kjærlighet til stoff og hva jeg  så for meg for gardiner. Etter å ha vært hos meg, kom hun tilbake med en meget proffesjonel rapport med forksjellige mulige løsninger. Gardinene ble kjempefine og skaper en spesiell stemning i hele rommet! Kan anbefale Sara på de sterkeste! Tusen takk! Og lykke til videre!”
Iryna Bakanova

Gardinene er akkurat ferdig montert og jeg synes de er veldig flotte. De passer perfekt, tusen takk for vel utført jobb! Jeg er kjempefornøyd!
Anne-Mette Nordal

” The curtains and blinds look absolutely lovely. Sorry about the stress!”
Kristin Krogstad


“The curtains etc are wonderful!”
Lena & Jason, Oslo

” Hei, da har vi fått opp liftgardinene og er kjempefornøyet 🙂
Skal ta bilder så snart jeg finner kamera i en av boksene!
Ser ut som jeg vil ha to liftgardiner til!”.
Cecilie Haldorsen


Etter 12år i interiørbransjen har det største problemet vært å finne en dyktig sydame. Våre kunder krever det beste når det gjelder kvalitet og utførelse. Sara kom i mitt liv som en fantastisk ”reddende engel”. Hun er estetiker og en utrolig dyktig håndverker. I flere år har jeg hatt den store glede å jobbe med henne.
Hege Guttormsen, Rembrandtshus, Oslo

Vi ble mega fornøyde. Imponerende bra arbeid! Takk! Ha en fin helg????

Jerry og Jeanette design

Tusen takk for at dere kom i dag, og tusen takk for topp service. Det ble nydelig ✨

Stephanie


Dette hus var featured i Interiør Magasine

“Gode gud; så vakkert, det var noe av det skjønneste og vakreste de hadde sett. Wow…. først så de kanskje “gullsofaene” og så  gardinene og putene.  “Den sømmen”, gikk bort å følte på gardinene, stoffet, alt.  “Er  det virkelig  noen som kan sy slike i våre dager,”? var andre kommentarer.  som de indikert; ,” DET kan ikke være flottere på Slottet”.  Alle lurte hvem som hadde laget dem. Jeg sa at det var min engelske hoff designer. Så det er bare å si fra, sa jeg. Jeg skrøt uhemmet av deg da.
Nina Eide, Oslo“I am very pleased with the blind. It is just how I pictured it.”
Kristin Krogstad, The Drawing Room Interior Design (Showroom curtain)

Hei Sara,
Sender deg en tilbakemelding på de meget fine gardinene du sydde til meg. De passer perfekt og de isolerer godt mot kulda. Anbefaler deg til mine bekjente på det varmeste. Tusen takk.
Stig Aasvestad


Feb/mars 2009 utgave av Interiør Magasinet MAISON p.24-33: Vi er nevt et artikelen om Charlottes leilighet i Frogner, hvor vi sydde eller sydde om alle gardiner, og diverse andre interiør tekstiler.


“Idag hentet jeg liftgardinene på postkontoret, kan tro det kriblet i magen, jeg var kjempespent.

Og du og du så fine de var, og kjøkkenet ble helt anderledes, så lyst og trivelig!!

Jeg er kjempefornøyd med gardinene, stoffet og servicen! Et riktig så godt stykke arbeid!
Tusen hjertelig takk!!”

Monica
Se også på Monicas blogg:http://www.monihobby.blogspot.com/

Jeg er såååå fornøyd

Katie